U heeft een schuld

Als u een (gerechts-)deurwaarder aan uw deur krijgt, dan is dat in de meeste gevallen omdat u een factuur van een schuldeiser niet op tijd heeft betaald. Vaak gaat het ook niet om één onbetaalde factuur, maar om meerdere schulden van meerdere schuldeisers. Als schulden voor u een probleem worden, dan moet u daar iets aan doen. Hoe langer u daarmee wacht, hoe lastiger het wordt om nog wat te kunnen regelen.

Er zijn verschillende manieren om wat aan uw schulden te doen. Betaling van de openstaande schuld is natuurlijk de meest voor de hand liggende. Maar als het voor u onmogelijk is om een schuld in één keer te betalen, dan kunt u meestal wel een betalingsregeling afsluiten. Zijn de problemen zo groot dat u helemaal niets kunt betalen of indien u er niet meer alleen uitkomt, dan kunt u daarbij natuurlijk altijd nog de hulp van derden inroepen. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de juiste instantie voor uw specifieke probleem. Dat kan bijvoorbeeld middels doorverwijzing naar een schuldhulpverlener en/of bewindvoerder.

Op schuldenwijzer.nl vindt u in één overzicht alle actuele informatie over uw schuld. Met het totaaloverzicht van Schuldenwijzer kan sneller schuldhulp worden verleend. Daarmee wordt rust voor u gecreëerd en worden verhogende kosten van incasso voorkomen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen regelen? Maak dan eens met ons een afspraak.

Uw beslagvrije voet

Meer informatie