Branches

Bij Gelre Gerechtsdeurwaarders kunnen zowel kleine zelfstandigen als grote ondernemingen of organisaties terecht. De volgende branches hebben onze bijzondere aandacht:

Advocatuur & Incassobureaus

Gelre Gerechtsdeurwaarders werkt nauw samen met diverse advocatenkantoren en incassobureaus en biedt juridisch advies op maat. Complexe of omvangrijke beslagen, persoonlijk contact en altijd een terugkoppeling. Dat zijn de sterke punten waar Gelre Gerechtsdeurwaarders bekend om staat. Wij denken graag met u mee!

Vastgoed

Gelre Gerechtsdeurwaarders incasseert voor woningcorporaties, verenigingen van eigenaren (VVE’s), vastgoedbeheerders en makelaars. Gelre Gerechtsdeurwaarders helpt u om achterstanden in de huur of achterstallige VVE-bijdragen te incasseren en om ontruimingen te voorkomen. Ook voor het betekenen van een huuropzegging bij deurwaardersexploot, kunt u bij ons terecht.

Midden- en kleinbedrijf (MKB)

Bent u MKB-er of ZZP-er en heeft u een klant die niet betaalt, zelfs niet na het verzenden van één of meerdere herinnering(en)? En u wilt zich eigenlijk alleen bezig houden met uw eigen corebusiness? Als medeondernemer begrijpen wij u volledig. Schakel Gelre Gerechtsdeurwaarders in om uw openstaande facturen te incasseren, dan kunt u verder met ondernemen!