Branches

Bij Gelre Gerechtsdeurwaarders kunnen zowel kleine zelfstandigen als grote ondernemingen of organisaties terecht. De volgende branches hebben onze bijzondere aandacht:

Advocatuur & Incassobureaus

Complexe of omvangrijke beslagen, juridisch advies, persoonlijk contact en altijd een terugkoppeling. Dat zijn de sterke punten waar Gelre Gerechtsdeurwaarders om bekend staat. Wij denken graag met u mee!

Vastgoed

Gelre Gerechtsdeurwaarders incasseert voor woningcorporaties, verenigingen van eigenaren (VVE’s), vastgoedbeheerders en makelaars. Gelre Gerechtsdeurwaarders helpt u om achterstanden in de huur of achterstallige VVE-bijdragen te incasseren en om ontruimingen te voorkomen. 

Midden- en kleinbedrijf (MKB)

Bent u MKB-er of ZZP-er en heeft u een klant die niet betaalt, zelfs niet na het verzenden van één of meerdere herinnering(en)? En u wilt zich eigenlijk alleen bezig houden met uw eigen corebusiness? Als medeondernemer begrijpen wij u volledig. Schakel Gelre Gerechtsdeurwaarders in om uw openstaande facturen te incasseren, dan kunt u verder met ondernemen!